Nieuws

Fire Up beweegt ook mee met Talents 2 Paris

Er zijn inmiddels bijna twintig partijen aangesloten bij Talents 2 Paris. Onlangs heeft ook Fire Up zich bij hen gevoegd. Zij werken aan het verhogen van de vitaliteit op de werkvloer, door letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Eline Segers heette Fire Up afgelopen week ook officieel welkom, met de overhandiging van het officiële Talents 2 Paris welkomstbord (foto).

“Bewegen zit in ons DNA”, zo zegt Sophie Miedema van Fire Up “Als we ons aansluiten bij een netwerkclub, dan moet dat een club zijn die past bij ons, die past bij onze waarden. Talents 2 Paris was voor ons dus een logische keuze!” Bij Talents 2 Paris organiseren we verschillende bijeenkomsten, zowel voor de bedrijven afzonderlijk als in groepsverband. Zo bezochten we onlangs de BMX World Cup op Papendal, gingen we baanwielrennen en BMX’en en schermen.