Nieuws

Actief netwerkevent bij bezoek aan BMX World Cup Papendal

Bij Talents 2 Paris zitten we niet stil. Letterlijk en figuurlijk. Zo stond er afgelopen vrijdag opnieuw een netwerksessie op het programma, in kader van het project waarbij we het bedrijfsleven en sporters die op weg zijn naar de Olympische Spelen bij elkaar brengen. Met een gezelschap van zo’n vijftien personen hebben we een stralende middag beleefd, rondom de UCI BMX World Cup op Papendal. Daar was binnen het netwerkfestival van het Gelders Sportakkoord een speciaal programma voorbereid waarin partners van Talents 2 Paris en Topsport Gelderland de groep meenamen in hun verhaal.

Waar Talents 2 Paris ambassadeur Jaymio Brink (19 jaar) later in het weekend een zesde plaats wist te behalen in de World Cup, werden de gasten vrijdag bij binnenkomst gelijk ontvangen door een aantal topsporters. Judoka Hilde Jager, baanwielrenster Hetty van de Wouw, rolstoelbasketbalster Amy Kaijen en atleet Tony van Diepen waren aanwezig om met de ondernemers in gesprek te gaan. Voordat we aan de verschillende activiteiten begonnen, was er vanuit het netwerkfestival een spetterende opening door The Pump Factory. Hiermee werd de toon voor een sportieve middag gezet.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Een drietal workshops door het rolstoelbasketbalteam, Sportbedrijf Arnhem en de KNWU volgden. Hierin werd duidelijk de ondernemers zelf ook niet bang zijn om zich in het zweet te werken. Zowel op het basketbalveld als op de fiets werd van een aantal van hen een flinke inspanning gevraagd. Het was leuk om daarbij het fanatisme terug te zien! Als laatste activiteit was er nog een Q&A sessie met Hetty en Tony. Beide sporters wisten de ondernemers naast inspiratie ook nieuwe inzichten te brengen over hoe hard het er in de topsportwereld aan toe kan gaan. Dit benadrukte bij de aanwezigen het belang om zich voor projecten als Talents 2 Paris in te zetten.

Na afloop van de activiteiten was er ruimte voor een borrel met uitzicht op de BMX baan van Papendal. Een schitterende locatie om nieuwe mensen te ontmoeten. Hier werd dan ook volop gebruik van gemaakt. We kunnen met overtuiging zeggen dat het netwerkevent zijn naam heeft waargemaakt. Naast dat het een gezellige middag was, zijn er namelijk ook echt waardevolle nieuwe connecties gelegd. We kijken uit naar het volgende evenement!