Linku zeer actief tijdens Teamdag

De Spelen in Parijs mogen dan achter de rug zijn, met Talents 2 Paris zijn we nog altijd niet klaar én Talents 2 LA is op komst. Afgelopen donderdag was er nog weer een bijeenkomst; de teamdag van Linku met verschillende activiteiten, waarbij ook wij een rol mochten vervullen. Ook interesse om deel te gaan nemen aan Talents 2 La? Neem alvast een eerste blik op en neem contact met ons op.

Het middagprogramma werd donderdag vanuit Talents 2 Paris ingevuld, met eerst een sessie omgaan met tegenslagen door Lotte Visschers samen met schermer Tristan Tulen. In het begin ging het ook over een stukje energiemanagement en daarna kwamen onder meer de cirkel van invloed/betrokkenheid aan bod. Tristan werd tussendoor bevraagd hoe sommige zaken voor hem waren vanuit de topsport.

Na de sessie met Lotte ging de groep in twee kleinere groepjes uiteen, waarna er twee actieve sessies waren. Een workshop schermen o.l.v. olympisch schermer Tristan Tulen en een VR experience. In beide sessies gingen de medewerkers erg fanatiek aan de slag!