Nieuws

Rosendaal Schildergroep helpt sporters weg naar Spelen in te kleuren

Met Rosendaal Schildergroep is opnieuw een nieuwe partner toegetreden tot Talents 2 Paris. Bij het bedrijf uit Beek dat naast schilderwerk onder meer ook bezig is met wandafwerking, beglazing en een eigen spuiterij heeft, staat vitaliteit hoog in het vaandel. Binnenkort staat een eerste activiteit gepland, waarbij het kantoorpersoneel aan de slag zal gaan met het thema energiemanagement en bewegen op de werkvloer.
Sander Rosendaal, algemeen directeur van Rosendaal Schildergroep, is verheugd over de toetreding: “Ik werd door Marc Berends van Topsport Gelderland bijgepraat over Talent 2 Paris en hij was zo enthousiast dat ik dat ook werd. Wij als Rosendaal Schildergroep vinden het goed dat mensen in beweging blijven en iedereen op zijn eigen manier, maar ook dat wat minder bekende sporters ook de top kunnen bereiken.”

Op haar eigen website besteedde Rosendaal Schildergroep ook al aandacht aan de toetreding tot Talents 2 Paris. “Vitale mensen dragen bij aan een gezonde organisatie. En een medewerker die lekker in z’n vel zit, heeft meer energie om het werk goed te doen”, klinkt het daar onder meer. “Daarom stimuleert Rosendaal Schildergroep zijn medewerkers om gezond te leven; uiteraard ieder op zijn eigen manier.”

Foto: Sander Rosendaal met Eline Segers van Topsport Gelderland en Talents 2 Paris