Nieuws

DGA Vending flexibel op de pumptrack en werkvloer

Het was woensdag een actieve dag voor de medewerkers van DGA Vending. Via Talents 2 Paris partner Fire Up kregen zij een BMX clinic van Jaymio Brink, die werd bijgestaan door oud-BMX’ster Merle van Benthem, gevolgd door een workshop mentale veerkracht onder leiding van voormalig topatleet Marko Koers. Dat werd gedaan bij Sportcentrum Valkenhuizen, waar gebruik werd gemaakt van de pumptrack die tot de accommodatie behoort.
 
Het BMX’en was vooral een sportactiviteit, waarbij de deelnemers in eerste instantie de fiets onder de knie kregen door oefeningen te doen. Vervolgens werden ze de pumptrack opgestuurd. Daar werd duidelijk hoe belangrijk het is om op de juiste manier te reageren op de track, om hem zo goed en snel mogelijk af te kunnen leggen. Jaymio kon extra goed vertellen over veerkracht, aangezien hij twee weken geleden zijn sleutelbeen brak tijdens een World Cup wedstrijd in Australië.
 
(Tekst gaat verder onder de foto)
 
 
Na de BMX-clinic ging het programma binnen verder, met een workshop over mentale flexibiliteit. De sessie werd door DGA Vending gebruikt om medewerkers te inspireren. Aandacht was er daarbij om niet direct uit het veld geslagen te zijn op het moment dat dingen niet volgens plan gaan. Hoe ga je daarmee om en hoe zet je tegenslagen juist om als ingrediënten om te groeien, als persoon en als organisatie?
 
Binnen DGA Vending wordt gewerkt met doelstellingen, ook per medewerker. Juist daar was tijdens de door Koers gegeven workshop op ingegaan, vanuit zijn ervaringen als topsporter, waarbij iedereen actief aan het werk gezet werd. Het hebben van veerkracht werd daarbij benadrukt, zowel in het werk als het actieve leven. Al met al was het een actieve, leerzame en leuke middag.