Nieuws

Mike Foppen inspireert BP

Als onderdeel van een dagvullende bijeenkomst in een vergaderruimte op Papendal, heeft Talents 2 Paris partner BP afgelopen vrijdag een inspiratiesessie gehad met Mike Foppen. De topatleet, Nederlands recordhouder op de vijf kilometer en vorige week nog de tweede Nederlander tijdens de Zevenheuvelenloop, kwam na de lunch bij Restaurant 2028 aan het woord.
Foppen vertelde in zijn verhaal over hoe hij de coach is van zijn eigen carrière, waarin hij te maken krijgt met het samenstellen van een goed team om zich heen. Hierbij werd de link duidelijk gelegd met het bedrijfsleven. Ook kwamen in zijn verhaal de thema’s doelen stellen, veerkracht, visualisatie en mentale flexibiliteit aan bod. Daarbij had Foppen een boel beeldende voorbeelden om de medewerkers mee te nemen in zijn verhaal.
Naast dat Foppen zijn verhaal vertelde, gingen de deelnemers van BP ook nog actief aan de slag. Zo deden ze met hem een aantal oefeningen om zowel fysiek als mentaal even te kunnen ontspannen en de gedachten te verzetten. De toch al productieve dag werd op die manier alleen maar beter en de inspiratiesessie werd door de deelnemers met plezier ontvangen.