Nieuws

BAX advocaten officieel aan Talents 2 Paris verbonden

Onlangs verbond BAX advocaten belastingkundigen zich aan Talents 2 Paris. Afgelopen week is daarvoor ook officieel de ondertekening gedaan. De toetreding tot het project is een logische stap voor het Achterhoekse bedrijf, dat topsport hoog in het vaandel heeft staan. “De basis van het BAX-DNA is onze topsportersmentaliteit. Wij gedragen ons zoals u van een echte sporter mag verwachten: wij zijn hard en fair, leven de regels na en met respect voor onze tegenstanders gaan wij de strijd aan om het beste resultaat te bereiken”, valt niet voor niets op hun website te lezen. Bij Talents 2 Paris vinden zij een groep sporters die het hoogste doel nastreven; actief zijn op de Olympische Spelen.

Bij BAX advocaten belastingkundigen vinden ze het belangrijk om alle kinderen de mogelijkheid te geven om zichzelf sportief te kunnen ontwikkelen. Dit doen ze onder meer door het initiatief van de BAX IJsbaan in Doetinchem, die elk jaar rondom de kerk wordt gelegd. Daarnaast gelooft het bedrijf er erg in dat topsport inspireert. Door deel te nemen aan Talents 2 Paris willen zij wat teruggeven aan hun personeel, maar ook aan het Achterhoekse netwerk. Ze hebben namelijk ook een actieve rol in het Fitste Bedrijf van de Achterhoek.

Ook interesse om partner te worden van Talents 2 Paris, om zo onder meer uw personeel te inspireren en motiveren en tegelijkertijd sporters te ondersteunen om hun olympische droom waar te maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Foto’s: bovenaan BAX advocaten belastingkundigen partner Bjorn Harbers met Eline Segers van Talents 2 Paris, midden Harbers samen met communicatieadviseur van het bedrijf Claudi Lukassen