Nieuws

Partners genieten tijdens netwerkavond bij WK volleybal finale

Deelnemers aan Talents 2 Paris hebben zaterdag een schitterende avond mogen beleven in het Apeldoornse Omnisport. Daar werd de tweede netwerkavond van het traject gehouden rondom de finale van het WK volleybal, die ging tussen Servië en Brazilië. Bedrijfspartners en sporters werden voorafgaand aan de wedstrijd ontvangen in de mooie Business Lounge. Dit was mede mogelijk door de Provincie Gelderland, waarvoor dank! Talenten Kimberley Bos, Zara Temmink en Mike Foppen waren aanwezig tijdens deze netwerkbijeenkomst.

In de Business Lounge begon de avond met een korte introductie, waarin een aantal nieuw aangesloten organisaties werd welkom geheten. Zo sloten de afgelopen tijd Gertrans BV, Bax Advocaten, BP Nederland met partners en ook Sportbedrijf Arnhem aan. Van die laatste organisatie nam Gert Zwaal het welkomstgeschenk in ontvangst. Van de sporters waren Hilde Jager en Hetty van de Wouw niet aanwezig. Zij kwamen afgelopen week op respectievelijk de WK judo en baanwielrennen in actie. Hun indrukwekkende avonturen op de WK’s passeerden de revue.

De sporters die wel aanwezig waren, zijn zoals gezegd Zara Temmink, Kimberley Bos en Mike Foppen. Directeur van Topsport Gelderland Gudo Kramer ging met hen in gesprek, zodat de nieuwe en al aangesloten partners hen beter konden leren kennen. Daarbij werd ook ingegaan hoe de sporters ervoor staan richting de Olympische Spelen van Parijs, al zal Bos als wintersporter als ‘reisleidster’ fungeren, waar zij zich aan het voorbereiden is op de komende Winterspelen. In relatie tot Talents 2 Paris vertelden de sporters over wat zij komen brengen en komen halen in dit traject.

Yannick van Harskamp, sportmanager van Topsport Gelderland maar ook voormalig aanvoerder van het Nederlandse mannen volleybalteam, gaf voorafgaand aan de finale een voorbeschouwing op de wedstrijd. Hij zei rake dingen over de teams, die velen in de wedstrijd herkend zullen hebben. Vervolgens werd samen naar de wedstrijd gekeken, waarin Servië duidelijk een klasse beter was dan Brazilië. Alles bij elkaar was het een buitengewoon geslaagde avond, met een dertigtal mensen vanuit de partners, die een mooie avond beleefden, en onze sporters weer een beetje beter hebben leren kennen.