Nieuws

Met nieuwe partners naar WK volleybal finale

In een korte tijdsperiode hebben zich drie nieuwe partners aan Talents 2 Paris verbonden: Sportbedrijf Arnhem, Gertrans en BAX Advocaten. Daarnaast zijn we blij dat BP Nederland is teruggekeerd als partner, nadat zij ook al deelnamen aan Talents 2 Tokio. De nieuwe partners en zij die zich al eerder aansloten, mogen zich opmaken voor een leuke volgende bijeenkomst. Op 15 oktober gaan de deelnemers aan Talents 2 Paris de finale van de WK volleybal bijwonen in het Omnisport Apeldoorn.

Tijdens die komende bijeenkomst zullen uiteraard ook meerder van de sporters uit het Talents 2 Paris traject aanwezig zijn. De aanwezigen zullen daarbij tekst en uitleg krijgen van Yannick van Harskamp (foto), over volleybal op topsport niveau, maar zeker ook over het toernooi zelf. Van Harskamp is tegenwoordig sportmanager bij Topsport Gelderland, maar was in het verleden aanvoerder van het Nederlandse mannenvolleybalteam. Hij maakt zo’n tien jaar deel uit van de groep en speelde onder meer op het EK.

Foto: Anouk Boonstra