Nieuws

Linku: “Talents 2 Paris voor ons echt een meerwaarde”

Sinds de lancering van Talents 2 Paris zijn we blij om nieuwe partners te mogen verwelkomen. Het is echter ook mooi om te zien dat partijen die al aangesloten waren bij Talents 2 Tokio, ook mee willen doen aan het nieuwe traject. Onder hen is Linku, met wie een nieuwe overeenkomst is gesloten. “De motivatie van Linku om mee te doen aan Talents 2 Tokio kwam voort uit een passie voor de sport”, zo vertelt algemeen directeur Geert Rutten. “In het verleden heb ik zelf ook veel in de sportwereld gewerkt. Wat wij vooral erg leuk en interessant vonden zijn de netwerkborrels.”

Inmiddels heeft Linku al een traject ervaren en nu zijn ze dus enthousiast om door te gaan. “Het is leuk om eens in een ander netwerk te stappen, waar een andere/nieuwe vibe heerst. De combinatie van een topsporter en een spreker, waardoor formeel met informeel gecombineerd wordt, maakt het voor ons echt een meerwaarde. Dit zien we ook zo in de workshops, waarbij je met klanten en/of collega’s eens in een andere setting met elkaar aan de slag bent. Hierdoor leer je mensen op een andere manier kennen en ontdek je wellicht nieuwe kwaliteiten. Het is dan niet alleen een leuke, uitdagende middag, maar er wordt vaak nog lang over nagepraat. Dat we hiermee ook nog eens jonge topsporters op weg kunnen helpen, is helemaal mooi meegenomen.”