Nieuws

Tandpark eerste nieuwe partner Talents 2 Paris

Het in Arnhem gevestigde Tandpark is de eerste nieuwe partner van Talents 2 Paris. De hypermoderne alles-in-1-praktijk voor tandheelkunde en mondzorg gaat samen met talentvolle sporters een reis beleven richting de komende Olympische Spelen. In aanloop naar de Zomerspelen van 2024, die in Parijs worden georganiseerd, zullen partners betrokken worden bij de ontwikkelingen van de sporters en ook zelf input kunnen leveren. Zo worden er onder meer diverse bijeenkomsten georganiseerd waarin de sporters met de bedrijven, en nu dus ook met Tandpark, in contact komen.

Talents 2 Paris is een vervolg op Talents 2 Tokio. Van de bedrijven die daarin betrokken waren, zullen er ook weer meerdere aansluiten richting de volgende Spelen. Daarover en over meer nieuwe partners, hopen we snel meer te kunnen melden. Wie ook interesse heeft om aan te sluiten bij Talents 2 Paris, kan dit vrijblijvend kenbaar maken via het contactformulier op deze site of rechtstreeks via Gudo Kramer. Zijn gegevens zijn op dezelfde pagina te vinden.

Over Tandpark
Tandpark is nieuw in Arnhem en vestigde zich afgelopen jaar in het iconische en historische High Park aan de Velperweg, waar in het verleden de Postbank zat. Mensen kunnen in de praktijk terecht voor alle mogelijke behandelingen voor de mond, tanden en kiezen. Daarbij staat een team van specialisten voor hen klaar en zijn alle faciliteiten aanwezig. Tandpark werkt daarbij onder meer samen met Excent Tandtechniek en het Radboudumc Tandheelkunde. Meer informatie is te vinden op www.tandpark.nl.

Foto: Gudo Kramer (links) en Tandpark-eigenaar Roel de Maat